city editing inställt

Vi måste tyvärr meddela att heldagskonferensen City Editing den 22 april på Färgfabriken ställs in. Under den senaste veckan har vi följt rapporteringen om coronaviruset COVID-19 och diskussionerna kring rekommendationer för större sammankomster här i Sverige. flygförbud från Eruopa till USA USA införts är det flera av våra föredragshållare som inte kan komma till Sverige och eftersom myndigheterna gått ut med uppmaningar om att begränsa större evenemang ställer vi oss bakom detta och ställer därför in konferensen.

Vi har som arrangör lagt stor möda på dessa evenemang och det känns givetvis mycket tråkigt att ställa in. Sett till ett gemensamt ansvar vi alla har för att göra det vi kan för att minska riskerna och belastningen på samhället i stort, så känns det dock som rätt beslut. Rekommendationen från myndigheter gäller i första hand sammankomster med över 500 personer. Även om vi ligger strax under detta, väljer vi att ställa in eftersom vårt evenemang fokuserar på nära samtal och utbyte, där människor står, går och sitter tätt inpå varandra.
Alla biljetter kommer att återbetalas, vi kan behöva några dagar att komma till rätta med hur detta enklast sker, vi hoppas på er förståelse även där. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.